Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

     Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Share:

Λίστα Πέτσα: «Φωτιά» στην πολιτική σκηνή βάζει η εξεταστική για τα «δωράκια» της κυβέρνησης στα ΜΜΕ -Έρχονται εξελίξεις;

    Το γάντι έχει σηκώσει η ελληνική αντιπολίτευση, μετά και την παραίτηση του καγκελαρίου της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς λόγω σκανδάλου διαφθοράς για χειραγώγηση της κοινής γνώμης, και φέρνει την Βουλή τη λίστα Πέτσα, αλλά και τις δημοσκοπήσεις «ανέκδοτο» που διεξάγονται τον τελευταίο καιρό. 

Share:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΑΡ (ΜΕΡΟΣ Ε)

 



Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ ΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ''ΠΕΡΑΣΜΑ '' ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΙΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (TAP) ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. 
 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
 
ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : plofaf@gmail.com - 694 523 3237
 

ΠΗΓΗ  

Share:

Copyright © Ε.ΣΥ. ΝΕΑ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com