Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

  

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΜΕΡΟΣ 2ο)

     «ΗΠΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ», ΟΙ «ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ», ΟΙ «ΝΕΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ», «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 

Share:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε - Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ (23/12/2021)

 


Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Τις τελευταίες μέρες πληροφορούμαστε από τα κανάλια και τα δελτία ειδήσεων για ομάδες πολιτών οι οποίες αντιδρούν στα πρόσφατα μέτρα και κυβερνητικές πρακτικές και οι οποίες φέρουν τίτλους όπως «αυτόχθονες», «κυρίαρχοι ιθαγενείς», «θεματοφύλακες»  αρνητές και υπερασπιστές άρθρων του συντάγματος.

Το καθεστώς μέσα από τα δελτία ειδήσεων, με το ψεύδος, την παραποίηση της αλήθειας και του δικαίου και την παραπληροφόρηση συκοφαντεί τον πρόεδρο του έθνους των Ελλήνων Αρτέμη Σώρρα και χωρίς στοιχεία και αποδείξεις παρουσιάζει τα κινήματα αυτά ως  «οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα».

Η Ιερή αποστολή της Ελλήνων Συνέλευσις ουδεμία σχέση έχει με ομάδες και κινήματα που εμφανίζονται κάτω από την πίεση και την εχθρική πολιτική των κυβερνήσεων ούτε με τις πρακτικές τους.  Στόχος και σκοπός της Ελλήνων Συνέλευσις είναι η απελεφθέρωση του ανθρώπου από κάθε πνευματική, οικονομική, πολιτική και βιολογική εξάρτηση, από την εξαθλίωση και από την επίθεση που δέχεται σε όλα τα πεδία και επίπεδα  και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι μέσα το Ελλάνιο Αξιακό σύστημα η ελέφθερη βούληση του κάθε ανθρώπου χωρίς καπελώματα και οδηγίες.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους ούτε διαχωρίζεται. Αλλά με στοιχεία και αποδείξεις ενώνει όλους τους Ελληνες σε ένα σώμα για την εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας με αξίες, αρχές και νόμους νομοτέλειας με την αξιοποίηση του πιστοποιημένου  και τόσες φορές αποδεδειγμένου δικαστικά πλούτου των Ελλήνων.

Δύναμη Φως


Εκπρόσωπος Τύπου: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΔΟΒΡΕΧΗ



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ε.ΣΥ. Κ.Π.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΑΡΔΙΚΙ ΣΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Τ.Κ. 46200, ΕΛΛΑΣ

Ε-mail: esy.dp.ipeirou@gmail.com

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

📞  +30 2666041983 

Share:

Copyright © Ε.ΣΥ. ΝΕΑ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com