Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ

  


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΚΙΟΛΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΙΣ 15/10/2021 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΚΟΥΣΑΣ ΝΟΕΙ" ΤΟΥ "ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΡΑΔΙΟ" ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΓΚΙΟΛΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ. Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΔΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ:

"...Είναι ένα θέμα το οποίο από δω μέσα θα προσπαθήσουμε να το αναδείξουμε κατά τον καλύτερο τρόπο με αποδεικτικά στοιχεία μέσω των ΦΕΚ φύλλων εφημερίδων της Κυβέρνησης. 

Όλοι οι Έλληνες θα δουν θα μάθουν θα γνωρίσουν και θα αντιληφθούν ότι η περιουσία...η Εθνική περιουσία η οποία ανήκει σε όλους μας ξεπουλιέται. Και ξεπουλιέται γιατί όλοι αυτοί οι οποίοι μας κυβερνούνε εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν λειτουργούν σαν εκπρόσωποι μας αλλά λειτουργούν σαν αντιπρόσωποι μας και για όσους δεν γνωρίζουνε το άρθρο 211 του Αστικού Κώδικα είναι ξεκάθαρο λέει ότι οι βουλευτές μπορούν να λειτουργούν και υπέρ του προσώπου αλλά και κατά του προσώπου, αυτό το κατά του προσώπου είναι αδιανόητο, δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να κάνουν πράξεις οι οποίες είναι εναντίον όλων των Ελλήνων ανθρώπων αυτό κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει και επειδή κανείς άλλος δεν βγαίνει να μιλήσει για αυτά τα οποία συμβαίνουν εκτός από τους υποψηφίους βουλευτές Ελλήνων Συνέλευσις που είναι μονόδρομος πια για μας να ενημερώνουμε τον ελληνικό λαό, διότι όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν τέλος και για να πάρουν τέλος όλα αυτά θα πρέπει αφενός μεν ο λαός να σταματήσει να πιστεύει όλους αυτούς τους αχυρανθρώπους τους οποίους όλοι μαζί εκλέγουμε και βάζουμε σε αυτές τις θέσεις να πάρουμε στα χέρια μας το κράτος και να δείξουμε τη δύναμή μας να δείξουμε Ποιοι είμαστε εμείς οι Έλληνες άνθρωποι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή! Πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας, πρέπει να έχουμε θέληση, πρέπει να έχουμε και αποφασιστηκότητα. Εάν θέλουμε επιτέλους αυτή η χώρα να έρθει στα χέρια μας γιατί κακά τα ψέματα κύριε Γκιόλμα, τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;...

"...είναι γνωστή η τακτική την οποία ακολουθεί το καθεστώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, υπάρχει μία τρομερή πολυνομία, όπου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσεις να αντιληφθείς τα τεκταινόμενα σε αυτή τη χώρα. Οι νόμοι οι οποίοι βγαίνουνε, τα διατάγματα είναι απίστευτα και δεν αρκεί μόνο αυτό είναι ότι επάνω σε αυτούς τους νόμους έρχονται χιλιάδες τροποποιήσεις επί τροποποιήσεων ούτως ώστε είναι αδύνατον σε έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν θα ασχοληθεί επισταμένως με αυτά τα θέματα να μπορέσει να βγάλει κάποια άκρη. Αρκεί να σας πω ότι για το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. έχω φάει ημέρες ολόκληρες για να μπορέσω να βγάλω κάποια άκρη και να υπάρχουν βέβαια και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία χρειάζονται. Για όσους δεν το γνωρίζουν, επειδή το επάγγελμά μου μέχρι πρότινος ήταν τα λογιστικά, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζαμε επί σειρά ετών και στα λογιστικά. Νόμοι επί νόμων διατάξεις επί διατάξεων εγκύκλιοι επί εγκυκλίων..."

"...τροποποιήσεις επί τροποποιήσεων να σε παραπέμπουνε σε άρθρα τα οποία έχουν τροποποιηθεί από άλλα άρθρα μία απίστευτη κατάσταση..."

"...ο απλός πολίτης είναι αδύνατον να μπορέσει να βγάλει άκρη εκτός και εάν αυτοί οι οποίοι έχουνε την εξουσία επάνω στους πολίτες, τους ανοίξουμε τα μάτια. 

"...Εδώ μεγάλο και σοβαρό ρόλο έχουνε παίξει οι δήμαρχοι και τα δημοτικά συμβούλια, οι οποίοι γνωρίζουν άπαντες το τι ακριβώς είναι το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. και γνωρίζουν για την υφαρπαγή αυτής της εθνικής περιουσίας, αντί να βγουν να ενημερώσουνε τους πολίτες και να τους πουν πού οδεύει όλη αυτή η κατάσταση δεν μιλάνε καθόλου. Μεμονωμένα κάποιος μπορεί να βγει να μιλήσει και να πει κάτι, να ανασύρει κάποιο θέμα, αλλά είναι καθαρά για προσωπικό όφελος ενώ εδώ μιλάμε για όφελος όλης της χώρας, ολόκληρου του Έθνους. Δεν μπορώ εγώ να βγω να μιλήσω μόνο για το δικό μου θέμα, το οποίο με καίει και θα αδιαφορήσω για ένα εθνικό θέμα και η εφαρμογή του πλούτου της χώρας μου είναι το υπέρτατο Εθνικό θέμα αυτή την στιγμή. Θα μείνουμε χωρίς χώρα!..."

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ SOCIAL MEDIA ΜΟΥ:
BLOGGER: triasamesy.blogspot.com 
FACEBOOK ΣΕΛΙΔΑ: www.facebook.com/esytriasam/ 
TWITTER: twitter.com/esytriasam 




















Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ 
ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑhttp://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- 
Ε.ΣΥ."
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
=======================
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
=======================
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
=======================
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην 
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ  



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
21ης Μαρτίου  Αρ.356
Αγ. Θεόδωροι -Λευκίμμη-ΚΕΡΚΥΡΑ
ΕΙΜΑΙLesylefkimmis@gmail.com

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ 📞2662 300629 

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Copyright © Ε.ΣΥ. ΝΕΑ | Powered by Blogger
Design by SimpleWpThemes | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com